Grup

Tot ceea ce facem, facem cu pasiune și cu convingerea că putem oferi doar ce este mai bun clienților noștri. Dezvoltam produse pentru o calitate mai ridicată a vieții. Cu produse de uz casnic de înaltă calitate, sprijinim oamenii să trăiască o viață mai bună și mai sănătoasă.

Vitapur

VALORILE NOASTRE

NIVEL ÎNALT DE CALITATE AL PRODUSELOR ȘI SERVICIILOR.

Urmăm o cale de dezvoltare a produselor clar definită, care aduce satisfacție clienților și cea mai mare valoare pentru banii lor. Ne străduim să avem o relație responsabilă cu clienții noștri și acordăm o atenție deosebită produselor inovatoare și de înaltă calitate. Nu există compromisuri când vine vorba de calitate. Oferim doar produse care îndeplinesc cele mai înalte criterii de calitate.

CLIENTUL ESTE REGELE.

Acordăm cea mai mare atenție clientului - nevoile și dorințele acestuia. Ascultăm dorințele tuturor și încercăm să găsim o modalitate de a le îndeplini cât mai mult posibil. Acest lucru se reflectă în toate procesele de vânzare - în timpul achiziției, livrării și reclamațiilor.

AM DEPĂȘIT AȘTEPTĂRILE CLIENȚILOR.

Dorim să depășim așteptările clienților noștri, așa că promitem doar ceea ce suntem încrezători că putem livra și poate obține mai mult decât se așteaptă clientul.

Contact

Vitapur GmbH
Gabelsbergerstrasse 5, 9020, Klagenfurt am Wörthersee, Österreich
CIF: ATU63666713

Informații: Scrie-ne pe chat sau trimite-ne un email la info@vitapur-home.ro